Prosjektet

Gode kvaliteter og
smarte løsninger

I Klosterskogen Hage ønsker vi å lage et boligområde som det skal være godt å bo i. Med hyggelige, privatiserte uterom og gode, fleksible boligløsninger for ulike behov.

Illustrasjonsfoto

Fleksible boliger
Eneboligene i rekke kan leveres med opp til 4 soverom. Oppholdsrommet i 2. etasje kan også benyttes som kontor, ekstra stue, gaming- eller gjesterom.
Leilighetene kan leveres med hele 3 soverom. Dette gjør at boligene kan tilpasses ulike behov. Vannbåren gulvvarme er standard i stue/kjøkken i alle boligene.

Solrike uteplasser
Alle boligene får privat sør-/vestvendt balkong eller terrasse som vender mot de rolige og hyggelige uteområdene til Klosterskogen Hage. I tillegg til de private uteplassene har du tilgang til et hyggelig felles hageområde
med lekeapparater, sittegrupper og benker.

Parker under tak
Alle boliger får egen biloppstillingsplass i egen eller felles carport. Elbillader kan leveres som tilvalg.

Illustrasjonsfoto

Pene og praktiske hjem som varer

Med en bolig i Klosterskogen Hage får du flott design
kombinert med funksjonelle løsninger i kvalitet som varer.

Alle materialer, farger og detaljer er nøye utvalgt og tilpasset boligenes arkitektoniske uttrykk. Samtlige boliger får 1-stavs lys eikeparkett i kjøkken, entre, gang og soverom. Hovedsoverommet leveres med skyvedørsgarderobe. Som standard vil veggene males i en lys farge som fremstår lun og delikat, men du står fritt til å velge en annen farge etter eget ønske.

Illustrasjonsfoto fra leilighet

Nysgjerrig og vil vite mer?

Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss.

Contact Us
Godkjennelse

Eiendomsmegler 1 og Seltor Bolig er ansvarlig for opplysningsbehandlingen, og du kan trekke samtykket (uten negative konsekvenser) når som helst ved å kontakte oss.

Se Personvern – Eiendomsmegler 1